Lamp Wild Blood Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Wild Blood Mobile

Det är inte länge varit fallet, men vampyrer är tillbaka på moden i en ny väg, och deras popularitet är som sträcker sig från filmer, till populär kultur och spelautomater, både på skrivbord och mobil. Vampires have clearly captured modern technology, and are now also compatible with phones and tablets, which means that all the wild wild blood can now be found across all of your devices. Vi brukar säga att vid överdriven användning av mobilen suger livsnerven ut ur våra unga, men det är du som ska suga blod i en populär spelautomat.

Baserad på "Love Blood" TV-serien, har den här femhjuliga mobilspor 15 vinstlinjer och en bonusrunda som kommer få blodet att pumpa och det är inga problem att ladda spel på enheten eller väntar på skärmen att fånga upp med hastigheten på spinning. The same quality at skumle but cool music and comic graphics are found in Wild Blood Mobile, and it's a direct representation of the original game, so fans will not be disappointed.

Karaktererna är alla ganska snygga vampyrer, som om något är tilltalande på din telefon än på en dataskärm som det är något ganska intimt att spela på telefonen. Den ville er   ung, robust utseende mannlig vampyr, som också utvides att fylla hela hjulet, vilket visar att inte alla vampyrer är dåliga. Wild Blood logoen fungerar som scatter, multiplicera vinster genom hela spelet, med upp till fem gånger.

Bonus är identisk för alla versioner av spelet, och så både på mobilen och på datorn, kan du spela Blood Vial-bonus, som innebär en vanlig plusspelning med en imponerande vri; Om du väljer fel flaske kommer du tillbaka till det grundläggande spelet i en imponerande röksky, men om du väljer rätt på varje gå, kan du vinna gratis spinn, pengepremier och multiplikatorer. Var försiktig med spelfunktionen, som är ännu enklare att falla in på mobilen på grund av det enkla som fingrarna kan glida över skärmen, men det är lika lätt att bara förlora alla dina hårda vinster om du väljer felaktiga kort i spelomgången.