Lamp Triple Diamond Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Triple Diamond Mobile

Bra saker är tre … eller så säger de. Jag faller av Triple Diamond Mobile, de absolutt gör.

The game is both simple and uncomplicated, but this does not mean that the quality of the game time is affected-it is not, at all. Detta spel verkligen klarar av att ta bort komplexiteten av mobilspel, håller det om den enkla spinnande strategin för att göra några bra vinster. Spilleautomaten har syvere, barer och en av slot wild symbol.

När man snurrar och spinner, om och om igen, desperat efter att få en seger, kan den lilla barens symbol bli ganska tråkig att se, vilket gör spelet lite trett. Män gör den andra en Triple Diamond Logo en utträde på skärmen, är det dags att bli begeistret. Hvorfor? Fordi ser denna symbol är en väldigt bra sak faktiskt. Triple Diamond-logotypen är halvvill och en halv symbol, vilket betyder att det kan användas för att ersätta de vinnande symbolerna och logotypen i sig vill betala 2 gånger din linje insats.

Det är lyckligt att se logotypen dyker upp bara en gång, men om du ser det dyker upp tre gånger så måste det verkligen vara din lycka, då det betyder en topp premie på nästan 2000 gånger satsningen!

Mens spelautomat kan vara lite repeterande på grund av att det saknas variation i handling, it can lead to large payouts, and thanks to the basic but beautiful graphics, it runs at a decent speed on any mobile or tablet without losing quality under spel tid.