Lamp Reel Rush Touch – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Reel Rush Touch

Reel Rush Touch är ett spel för dem som prisar på alla enkla saker i livet. Det är också det perfekta spelet för 80- och 90-talsbarna med sin Super Mario-aktiga grafik, starka färger och "bling" -ljud som ackompagnerar animationen.

Musik är en stor del av det här spelet – det är svårt att spela spelet utan att det är så enkelt att grafiken är så enkel, så det är inte mycket att njuta av visuellt. Även om det kommer att falla i smak hos de som spelade de gamla spelen, är spelstilen väldigt lik den moderna Candy Crush, så det kommer också att falla i smak hos moderna spelare vilket gör det till ett mycket populärt spel för många folk, inklusive vår favorit casino online .

När det sägs, Reel Rush Touch kan inte prata allt för mycket upp. It's not just the graphics and animations that are simple, but the game itself too. Det är ingen tillfällig vinst man kan vinna, ingen minigevinster och ingen minispill i spelet. När det gäller bonusrunder och nivåer är det få och långt mellan dem.

Men på den ljusa sidan är det efter alla vinster du får genom spelet, liksom en generös återbetalning till spelaren på 97%.