Lamp Poltava Mobile Slot Review – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Poltava Mobile Slot Review

Spilloversikt

Poltava-mobilsporet presenterar krigens brølende flammer i en actionfylld spelventyr. Slottet, developed by Elk Studios, is set to take you back to an era when the Great Northern War was on its way, creating a truly ripening atmosphere while playing. Rush av denne 5 hjulet, 40 payline mobil sensation vill ha dig på kanten av din plats medan du djupare djupare för att upptäcka att det är bra fördelar.

Hur spelar

Å spela Poltava-mobilsporet för första är relativt enkelt med en klar visning av alternativ, such as an input information, symbols and navigation icons. This makes it ideal for both beginners and beginners mobile players to tackle their heads. Elk Studios, som ligger bakom den kreativa kraften till denna spår, är kända för sin utveckling av utmärkt optimerade mobilspel, och det kommer inte som någon överraskning att Poltava-spåret skulle avvika från denna standard. Viktiga spillsymboler som ska tas i beaktande är bland annat kavaleri, artilleri och infanteri. Att skapa en vinnande kombination med dessa kommer att resultera i en gratis re-spin bonusrunde och kan tillfälligt sätta av en armé av symboler som ser ut att marscha över rullarna. Det som är mer intressant är det ikoniska lionsymbolet, om det upptäcks över några av de 5 hjulen, inte bara kommer att utlösa en omgång med gratis spinn utan även skapa en kraftig grund av klibbiga vilsymboler. Detta är verkligen en fantastisk funktion, och det är som sätter denna mobilspår utöver andra mobila spel på marknaden.

Nøkkelegenskaper

Unik Great Northern War Theme

Sticky Wilds

Marching Symbols Feature

Bonusrunder

Free Spins Feature

Re-Spins Bonus

Om ELK Studios

Elk Studios är baserat i Sverige och ger säkra och säkra online-spelplattformar att vara tillgängliga via stationära och mobila enheter. Elk Studios har tagit till mobilcasino världen till en ny nivå sedan etableringen år 2012. Elk är masterminds bak teknikverktygen tar mobila platser till en helt ny nivå. Med innovativa produkter av högsta kvalitet, deras leverans för underhållning och användarvänlighet är alltid exemplarisk.