Lamp Man of Steel Mobile Slot Review – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Man of Steel Mobile Slot Review

Mannen av stål. Kryptons favorit son. Stålman. Kal-El. Clark Kent. Vi känner honom med många namn, men det är ingen tvekan om att Superman är en av de mest kända superhelterna i världen. Det amerikanska kulturelle ikonet har blivit en stapel av tegneserie- och filmhistoria. På grund av Superman's store appell som ett tecken, är det mycket utvidgat univers.

Detta har lett till utvecklingen av Superman slots spel. Man of Steel-sporet är baserat på 2013-trefffilmer med samma namn, med huvudrolle Henry Cavill. Filmen var väldigt stilig över substanser, men denna Playtech-spår gör en tuff försök att göra båda.

Okej för en Playtech-spor, tycker det här spelet saknar något i stilavdelningen. Du skulle tro på en spelautomat baserat på en superhelt så bra som Superman skulle vara rik på stil och grafik. Menarligt, Man of Steel ser ut att vara ganska grundläggande i den stilistiska avdelningen. Graphics are quite basic, and the details of the characters make some of them look a bit strange.

Du kommer dock att överväga stilistiska manglar här när du förstår det stora ämnet i det här spelet. Spelet är fantastiskt, och du kan verkligen bygga upp några stora vinster på grund av Walking Wilds. Dessa skyver över hjul och hjälper dig att bygga upp enklare vinnare och jobba mot mer underhållande och imponerande spinn.

Ett annat kult aspekt vid detta spel är att det har några vanliga bonusfunktioner. De till Free Spins spelar henne gör verkligen detta skiljer sig från många av de andra superheltspelarna ute. Battle for Earth Gratis Spins och Krypton bonusspel är speciellt strålande, och de bidrar till att göra detta till en mycket roligare och rolig spelautomat. Det är också en World Engine Bonus, och en DC Superheroes Jackpot också.

Bare eftersom filmen var all stil och inga substanser, betyder det inte på spåret ska vara densamma. In fact, we are actually impressed by how well this track is put together and the way it plays. There are many cool bonus features her and they raise this game to a much higher level than it should be on.

Passa på att du senar ner detta spel till din mobil så snart du kan. Det är den perfekta sätten att döda några timmar, snurra hjulen och njut av din favorit superherohistoria. Vi vill absolut rekommendera detta intressanta superhelte eventyret för alla som någonsin har önskat att vara en del av den fantastiska världen.