Lamp Jolly Roger Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Jolly Roger Mobile

Å vara en pirat för dagen är alltid kul, även om du inte får klä sig, och när det är i namnet på en lite krävande spelautomat, det är en trevlig distraction från den dagliga stress som du kan slå till när du vill något lite annerledes, direkt på mobilen eller på nätet.

The advantage of play that does not have extravagant graphics is that they do not risk getting slow at lasting screens or opening the game for the first time. Jolly Roger (desktop version) är ett roligt och grej spel från Play 'n' Go som översättare perfekt i den mobila versionen på grund av sin låga efterfrågan gränssnitt och stora penselsträck aspekter i sin grafik. Hela atmosfären i spelet är ganska lystig och inte kräva för mycket koncentration och är säker på att uppmuntra dig.

Symbolen som utgjør de fem hjulene är alla bra anchored i sjørøvertema, etablerad från början av Jolly Roger sjørøverskip som vi spelar på. Du kommer att hitta cutlasses, kart fragmenter, kanoner och glitterande juveler strödd över hjulen, med 15 vinstlinjer för potentiellt vinning på. Huvudskärmen är stödda av Jolly Roger själv, ut på det öppna vattnet, men om du linjer upp tre av de symbolerna på kartorna har du tagit en bonusfunktion för att delta i en plockningsspel som involverar det vi kan anta är ett kart för att hitta den ultimata Skatten. Another picking game involves a selection of treasure troops that sit on top of a mountain of gold coins.

The Wild i mobilspor, som jag är den traditionella spåret, är Jolly Roger Mobil-logotypen, och det döljer allt som vinner på den har en roll för att få dig. Fördelen med Jolly Roger Mobile är själv med en sämre än vanlig internetförbindelse. Du borde inte ha för mycket problem med att ladda spel och kunna spela på resande fot. Män känner du klart saknar gratis spinn som inte har övergått från den icke-mobilversion, och som känns mindre varierade, despite still having all the same bonus features.