Lamp Jewel Box Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Jewel Box Mobile

På en högkvalitativ mobila jewelers på skärmen kommer du att glänsa på dig i blandande prakt i denna smyckes-tema spelautomat som kan spelas på din mobil precis som det spelas på datorn med alla samma fun och funktioner som finns i originalen. Bli inte förvirrad av hur dina vinster kommer från, som du kan få mer vinst än du tror, ​​given at your winning line can start anywhere on the wheels, going from left to right.

Alla symboler i spelet är skinnande juveler som är inkapslad i det som ser ut som en satinfodrad bok, troligen hör till en mycket lycklig rik person! Ditt mål är att ställa upp identiska juveler, inklusive smaragder, pärlor, safirringar, rubinerannons diamanter (do not worry if you are not a gem expert, you will be able to separate them only from the different colors). Den safirring är intressant, det mest dyrbara av allt som det är hemmeligheten att få jackpotten, men du måste ha en på var och en av de fem hjulen för att få det.

En intressant ta på vild symbol är inkluderingen av till olika typer av vilt, som är exakt och omärkligt kallad "x2" och "x5" för att du har flera chanser att direkt multiplicera dina vinster vid olika mängder, upp till fem gånger multiplikator i den normal huvudspillet. Du har också intressant alternativ för att göra spinnarna mycket kortare, genom att direkt trycka på "stopp" efter "spin" -knappen.

Bonusen picking game involving jewelry boxes, and is triggered by jewelry boxes – we give no points to creators for originality, but at least they are consistent in their choice of theme. Om du på något punkt väljer att spela alla dina vinster, då kommer du också att välja, men den här gången från ett urval av kort, vilket är normen i spelautomaterna spelfunktioner. När du spinner den första smykkeskrin i huvudspillet du får välja mellan att spinna de andra rullarna individuellt, gå upp spänning, eller kanske för att prova och påverka hjulen. Som vanligt är det en chansspel som bara de mest modiga vill ta som det är lite troligt att sluta bra, och du kan förlora allt du har jobbat hårt för att samla.