Lamp Jack Hammer Touch 2 – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Jack Hammer Touch 2

Jack Hammer Touch var en enkel, men fortfarande populär mobil anpassning spelautomat. Det är uppföljgeren, Jack Hammer 2 hade mycket att leva upp till. Gjorde det lykkes?

Väl nei Det är inte så bra som den ursprungliga Jack Hammer Slot men vi måste komma ihåg att detta inte var tänkt att vara en återgivning av den ursprungliga men snarare till användning av en strålande spel tema som liksom lyckas skapa en annorlunda spelupplevelse för spelare.

Spelet har utmärkt, tegneserieaktig grafik med ljusa färger och mycket olika funktioner som liknar stilens prequel-spel. Det är också några strålande ljudpåverkningar som verkligen hjälper dig att engagera sig i spelet och vad som händer.

Jack Hammer 2 har en en upp på den ursprungliga gett faktum att vinstlinjerna har ökat massivt, från den ursprungliga 25 helt upp till en hel del 99 vinstlinjer. Ja, det betyder mindre mindre vinster för spelare som bryr sig mer om mor och underhåll och ett spel kan ge, istället för pengar. Inte förvänta att få mer än 20-40 gånger insats genom hela spelet.

Jack Hammer Touch 2 har fortfarande en anständig 97% avkastning till spelaren, vilket är fantastiskt nyheter för fans av Jack Hammer-serien.