Lamp Irsk Gold Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Irsk Gold Mobile

En gång jage efter potten av gull vid slutet av regnbågen blir lite för trötthet, och du behöver en paus. Vel, irsk Gold Mobile är en välkommen paus till detta utöva fysisk jakten, men du kan hitta dig att möta ännu mer framgång i den här videomaskinen på mobilen än i överdrivna ramblings. Spela Irsk Gold-sporet på online kasinoer som HappyLuke .

With the Irish charm and treasure to be in this game, the rest of it can be kept easy, and so we find the same colorful cartoon quality as in the original version, with little, humrer green chaps (our frekke Leprechauns) and kløv spinne happily över de tre hjulene.

Det som gör detta spel verkligen tilltalande, förutom den förenklade sjarm som förför många en 3-hjuls-spelare, är det jackpot. It's a mega jackpot that can keep everyone playing for hours and it's therefore important to have a mobile version of this game so you can put it to your desktop automatically when you're home, so keep on spinning på din telefon när du är ute och om – allt du behöver göra är att klicka på "spinn", och eftersom det inte finns några gratis spinn eller bonusspel som finns i det här spelet, kan du bara klicka utan omsorg i världen innan du vinnare stor.

Potten av Irish Gold, som roterar förförande runt fantasifulla dekorerade hjul, är spelar vilda, vilket multiplicerar eventuella vinster av fem gånger, vilket gör det till en mycket värdefull symbol. Intressant, om du får potten av gull i en spinn så plötslig multiplikator skjuter upp till 25! Shamrock scatter symbolen är också ett bra alternativ, multiplicera vinsten din genom satset. Den frekke Leprechaun själv är innehavare av jackpotten, så att du vill se honom så ofta som möjligt om du planerar att få händerna på den stora potten av äkta guld.

De andra symbolerna i spelet är enkla, dubbla eller trippla barer, vilket också kan ge skikkliga utbetalningar med de många multiplikatorer tillgängliga, trots att det är en mager fem vinstlinjer. Inte ge upp på jakt på regnbåge, som det är som lätt att bli sittande snabbt jag med den här mobila versionen som det finns på din dator (som båda är enklare än att faktiskt lägga av på fot för att jaga den).