Lamp Frankenstein Touch – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Frankenstein Touch

Detta spel är så populärt på grund av dess anknytning till den ursprungliga Frankenstein-filmen utgiven av filmbolaget Universal tillbaka 1931 – ja, så länge sedan!

The simplicity of the game does not destroy game play, it actually makes the game better. Spelet har en genomtänkt mörk, gotisk och mjukt ton för att passa in med den otroliga historien om Dr. Frankenstein och hans monster.

En av spelets högdepunkter är gratis spins som är tillgängliga. Gratis spins kan vara svårt att komma över, och sker inte så ofta, men när det först händer är det alltid värt att vänta. Inte bara på grund av spelet, och det är tillbaka med en rating på 96,7%, men på grund av animationen, grafiken och ljudet som uppstår i det du får gratis spins. The symbols that come spinning and flying over the screen, followed by the gradually rising noise of a thunderstorm approaching – the storm, of course, is the one who gives life to the monster. Plutselig stoppar allt upp och byggdens sinte befolkning samlas i mobber som svingar höggaflene sin och jagar dig upp till en vindkraft där du har möjlighet att tjäna upp till tio extra gratis spins.

I tillegg till gratis spins, med tilhørende detaljerade grafiska historia-linjer som ökar spänning, är resten av spelet ordinarie i jämförelse – men that's the point. Det ordinära uppmuntrar dig att spåra ännu fler gratis spinn så att du kan uppleva ännu mer av det spännande spelet.