Lamp fistkärl Touch – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

fistkärl Touch

Fisticuffs är den perfekta blandningen av friidrott och spel … allt utan att behöva göra något i rörelse annat än att knacka på att knacka på fingrarna på telefonskärmen! Sätt i en boksearena, det är lurt att hålla hjulet snurra tills du hör den klassiska "ding ding" av boksing bjelle!

Hela spelet har en helt arkaisk känsla för det i form av tema, animation och design. The use of the old-fashioned word "fight" for the title, to show and tone down the colors gives the game a retro, sepia tone joint with old cameras and the style of the animated characters is quite simple and basic design, similar to the very first animated game characters. Män männens design och animering i spelet är underbart och väldigt trevligt, själva spelet inte i sig själv helt upp till botten.

Spelet handlar om Wilds men det kan bli väldigt trött och repeterande efter 100 olika spins och efter de kontinuerliga "ding ding" av den klassiska boksningen bjelle. Det är dock en chans att vinna rättvisa gånger, och det är en generös avkastning till spelare sats på 96,7% som ingen kan klaga. Detta spel är bra om du letar efter en enkel spelautomat som du kan använda i någon spinn medan du är ute och på väg till jobbet eller satt på en buss, men om du är ute efter ett spel med lite mer spänning och lite mer action , så detta är inte en för dig.