Lamp Dragon Ship Mobil – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Dragon Ship Mobil

La dig transporterar långt, långt tillbaka i tiden till då vikingarna höll med denna stora slotsautomat för mobil, Dragon Ship. Sätta dig i ett vikingdrageskip och kryssa oroliga sjöar och kämpa mot stora stormar på ditt uppdrag för att hitta massor av guld! Det är det största eventyr du kan önska dig, och du har det rätt i dina händer.

Även om detta är ett mobilspel är det inte bara tillgängligt för telefoner. With its unique design and brilliant graphics, the game takes up the entire screen of any mobile device, including a variety of tablets, without compromising the first-class resolution.

I playautomatene will you find the classic A, Q, K, J, and 10 symbols also follow some newer symbols, which include the Viking leader as well as a selection of Viking weapons, such as axes and shields. En mer unik funktion på spelautomaten är användningen av tau för att skilja de fem hjulen, vilket håller det inom den nautiska teman.

Män själv om det totala designen och grafiken till det här spelet är mycket bra, kan man inte säga detsamma om själva spelningen. Du vinner sällan några saker jag spelade då ratten för att returnera till spelaren är på disappointing 94%, och om du är ute efter stora extra bonusfunktioner, det är få och långt mellan dem – när de dyker upp är de svaga genomsnittliga.