Lamp Dracula Touch Mobile Slot Review – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Dracula Touch Mobile Slot Review

Det är helt klart att det finns många olika mobilspår ute som du kan njuta av, det handlar bara om att välja ett tema. Helt siden Buffy Vampyr Slayer slog på den lilla skärmen 1997, har vampyrerna varit butiksnyheter. De blev ännu större då Twilight-bøkene (och filmer) släpptes. Det är rimligt att säga att vampyrämnet är så stort som det någonsin varit just nu.

Det är därför slots som Dracula Touch har blivit så populära, och har så lojal och dedikerad följd. Detta är ett spor baserat på den mest berömda av alla vampyrer, Count Dracula; han av de skarpa tennene och lange cape. Through the years, we have seen many incarnations of the store Dracula, and he has finally become more modern with his own slot machine.

Grafikken is opulent cinema, and gives the perfect mood and feel for this vampyr country. De 3D animerade symbolerna och designerna lägger verkligen till den extra beröringen till spelet. Du kommer också att njuta av några kule extramaterial, som en svärm av flaggermus som flyger när du spinner hjulen.

This brings us to the count, which monitors your game to the left of the screen. Tillfeldigvis vill han omvandla sig till flaggermus, och slå symbolerna på hjulen detsamma. Detta skapar effektivt stablade symboler och förbättrar dina chans för framgång och lagrar vinster. Män det är Gratis Spins som verkligen gör detta spelautomaten levande i stor skala.

Det blir ganska svårt att komma till Free Spins-scenen, men när du är där kan du börja tjäna det stora pengarna. You can win as much as 400x your bet in a single trip, and that's why you should always work to get the free spins wherever possible.

Han kan se mörk och broder, men Dracula är din frelse i världen av online-spel. Denna briljant utformade spelautomat är en av de bästa vi har mött, och har några fantastiska rikedomar att bli vunna också. Det är en av de mest generösa och tillgängliga spelautomaten vi har spelat och vi rekommenderar definitivt det över de andra stora vampyrspelarna Blood Suckers.

Du har massor av bonusfunktioner för att synkronisera dina pengar, och om du träffar en lycklig sträckning, hittar du spelet "kista" upp pengar på kort tid! Senast upp Dracula Touch, och nyt fest med undead i stil.