Lamp Crown of Egypt Mobile – Telefon spilleautomater
Telefon spilleautomater

Crown of Egypt Mobile

There is something very special with the original Crown of Egypt game as game manufacturers and designers could not change it drastically when they made the mobile version, or it would have lost the very essence that made it so popular. Det är inte bara sin magiska vinststruktur som gör det till ett bra spel, det ger också de bästa aspekterna av alla spelautomater i en stor helhet som gör alla spelautomater till en Crown of Egypt Mobile fan.

Något som inte är helt typiskt för en mobil spel är möjligheten att spela med extremt höga insatser, och det här är definitivt ett spel för dem som vill spela stort och är inte rädda för att sätta pengar först och främst för att få några ganska heftig avkastning plats nede linje. Heldigvis talar om att vinna, det är en hel del 1024 sätt att vinna, så det här spelet gör bort med den traditionella 20 eller 25 vinststrukturen. För att spela med det maximala antalet (1024) måste du betala en liten extra, som aktiverar Multiways spela unik för Crown of Egypt-spåret och flera andra IGT-spel, och som har blivit smidigt överfört till mobilversionen.

Symbolen över fem hjulene är som egyptiska som du kanske har hoppat, med Dronning Kleopatra sig själv i nyckelroll jackpot queen – all five wheels spin on with your face means you get the game's jackpot, so easy it is. En annan viktig symbol för att se upp för er pyramiden, som kommer att få dig gratis spinn. Inte mer än för dem ger du ett sett antal spinn: för att få dig en besked, för tre pyramider får du 15 gratis spinn och du får en 20-spinn om du är lycklig nog för att landa fyra pyramider.

Som i det ursprungliga spelet blir du behandlade till några fantastiska grafik, men denna gangen på telefonen, och IGT har verkligen hanterat strömlinjeformad lekeområde, with a big "spin" button is the undeniable important feature, and important game statistics are always displayed along the bottom. Toppkarakter till IGT för denna butik Multiway-spår gjord för mobiler, och för att ge något nytt och spännande till en värld av spelautomater.